Tea Bags Marcelo

 

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Здравейте, приятели!!

Бих искал да ви разкажа за моята колекция от чаени торбички. Започнах да колекционирам чаени торбички преди 5 години, съвсем случайно. Въпреки че в началото това изглеждаше едно лудо хоби, после се превърна в интересно занимание, което сега искам да споделя с другите колекционери.

Намирането на чаени торбички си има трудности, тъй като хората нямат представа за какво са те. Това като че ли е ново и рядко нещо сред традиционните колекционери на пощенски марки, кутии за напитки или телефонни карти. Моята колекция съдържа чаени торбички от различни страни, в които има оригинални рисунки, модели и странни букви.

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Черен чай, парагвайски чай (yerba mate), зелен чай, билков чай, ароматен чай... всякакъв вид чай, пакетиран в торбички може да бъде част от колекцията ми. Има голямо разнообразие от рисунки и запазени марки.

Сега да ви се представя:

Казвам се Марсело Л. Строч, на 39 годин съм и живея в аржентинската столица Буенос Айрес. Съпругата ми се казва Рут. Занимавам се с фотография. (Искате ли да видите снимките ми?)

Имахме възможност да пътуваме в чужбина. В едно от тези пътувания, в Англия, купихме красива чаена торбичка, която даде началото на тази колекция. Посетихте ли Клуба на Колекцията на Чаените Торбички? Благодаря на всички, които наградиха уебсайта ми. Бих искал да споделя това хоби и да си контактувам с вас, с цел да разменим чаени торбички, идеи или просто да си кореспондираме и бъдем приятели!!!

Благодаря на Hasan Hasan

 

Tea Bag   Tea Bag   Tea Bag

 

Home Index

 

Mail teabagscollection@yahoo.com.ar

 

Guestbook