Tea Bags Marcelo

 

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Hello Srácok!!

Szeretném bemutatni Nektek a teatasak gyűjteményemet. 5 éve kezdtem gyűjteni a teafilterek borítékjait, majdnem véletlenül. Az eleinte furcsának tűnő hobby érdekes szórakozássá vált, amit most szeretnék megosztani más gyűjtőkkel is.

Teatasakot szerezni azért bonyolult, mert az emberek nem értik, miről is van szó. Mindenesetre különlegesség a szokványos bélyeg és telefonkártya gyűjtés mellett.

A gyűjteményemben a legkülönbözőbb országokból vannak teatasakok eredeti feliratokkal, képekkel és furcsa betűkkel.

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Fekete, zöld, yerba mate, kínai, gyógy vagy gyümölcstea... lehet bármilyen, ha filterbe és külön kis tasakba van csomagolva, helye van a gyűjteményemben. A választék hatalmas.

Akkor most rólam egy kicsit: A nevem Marcelo L. Strauch, 39 éves vagyok. Argentinában, Buenos Aires ben élek. Nős vagyok, a feleségem neve Ruth. Fotósként dolgozom. (Láttad már a képeimet?)

Nagyon szerencsések vagyunk, hogy lehetőségünk van sokat utazni. Az egyik ilyen utunkon Angliában egy gyönyörű teatasak került a kezembe. Ez indított el a gyűjtés útján.

Ismered-e a Teatasak gyűjtők Klubját? Látogass el hozzánk!

Köszönöm azoknak az embereknek, akik segítettek az oldalam létrehozásában.

Remélem felkeltettem az érdeklődésedet ez iránt a szép hobby iránt. Írj, hogy cserélhessünk, vagy ha van valami jó ötleted, de örülök akkor is Neked, ha egyszerűen csak barátkozni, ismerkedni szeretnél.

Köszönöm Gizzy

 

Tea Bag   Tea Bag   Tea Bag

 

Home Index

 

Mail teabagscollection@yahoo.com.ar

 

Guestbook