Tea Bags Marcelo

 

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Hallo allemaal, 

Ik wil graag iets vertellen over mijn theezakjesverzameling.

Ik ben 5 jaar geleden begonnen met het verzamelen, min of meer bij toeval, en wat aanvankelijk een rare hobby leek, werd van lieverlee een aardig tijdverdrijf dat ik nu met andere verzamelaars deel.

Thee-envelopjes bij elkaar zien te krijgen, is niet altijd even gemakkelijk, want mensen begrijpen soms niet wat je bedoelt. Bovendien is het een vrij nieuw verzamelgebied tussen de meer traditionele collecties als postzegels, blikjes van frisdranken en telefoonkaarten.

Mijn verzameling bestaat uit envelopjes van theezakjes uit allerlei landen met originele ontwerpen en tekeningen en vreemde letters.

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Zwarte thee, Yerba Mate, groene thee, kruidenthee, smaakjesthee... wat voor theezakje het ook is, het wordt aan mijn collectie toegevoegd. Er zijn ontzettend veel merken en plaatjes.

Nu iets over mijzelf: Ik ben Marcelo L. Strauch, 39 jaar oud; ik woon in Buenos Aires in ArgentiniŽ. Ik ben getrouwd met Ruth, en ben fotograaf van beroep (wil je soms foto's van me zien?). 

Wij waren in de gelukkige omstandigheid om reizen te maken naar het buitenland, en juist op een van die reizen kregen we in Engeland een mooi theezakje in handen, wat de basis vormde voor deze collectie. 

Heb je al een bezoekje gebracht aan the Tea Bags Collection Club? 

Ik wil iedereen bedanken die mijn website heeft beoordeeld. 

Tenslotte wil ik deze hobby met iedereen delen; ik wil graag contact met jullie, om zakjes te ruilen en ideeŽn uit te wisselen, of om alleen maar als goede vrienden hierover van gedachten te wisselen!                                         

 

Tea Bag   Tea Bag   Tea Bag

 

Home Index

 

Mail teabagscollection@yahoo.com.ar

 

Guestbook