Tea Bags Marcelo

 

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Hej vänner!!

Jag vill berätta för er om in tepåsesamling. Jag började samla tekuvert för 5 år sedan, av en slump, och vad som först verkade vara en tokig hobby blev senare en intressant förströelse som jag nu delar med andra samlare.

Att få tag på tekuvert har dess svårigheter eftersom människor inte förstår vad det är och det är någonting ovanligt och nytt bland de traditionella samlarna av frimärken, flaskor/kannor och telefonkort.

Min samling innehåller tekuvert från olika länder, med originalteckningar och design och ovanliga bokstäver.

 

  Tea Bag   Tea Bag  

 

Svart te, yerba mate, grönt te, örtte, doftande .... viket te som helst  packat i tepåsar kan bli en del av min samling. Det finns stor variation av teckningar och varumärken.

Nu lite om mig själv: Jag heter Marcelo L Strauch, 39 år, och jag bor i Buenos Aires, Argentina. Jag är gift med Ruth och jag är fotograf (vill du  se mina bilder?).

Vi har lyckligt lottade att få resa runt om i världen och från en av dessa resor fick vi tag på ett fint tekuvert som vi köpte i England och det var det som motiverade mig till denna samling.

Har du besökt Tea Bags Collection Club (Tepåsesamlingsklubben)?

Tack till alla besökare som belönat min websida.

Jag vill dela med mig av denna hobby och få en kontakt med dig så kanske vi kan byta tekuvert, idéer eller bara prata med varandra och bli vänner!!!

Tack själv Anki

 

Tea Bag   Tea Bag   Tea Bag

 

Home Index

 

Mail teabagscollection@yahoo.com.ar

 

Guestbook